Σέρρες: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 79χρονο

Σέρρες: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 79χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 79χρονο σημειώθηκε πριν από λίγο στις Σέρρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών το τροχαίο συνέβη στον παράδρομο του περιφερειακού, προς την πλευρά της Ομόνοιας, όταν η μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας νεαρός, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο 79χρονος.

Ο ηλικιωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείου Σερρών όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE