Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν θα βρίσκεται το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, προκειμένου να στηρίξει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του στον αγώνα εναντίον της Ολλανδίας για την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Η απόφαση ελήφθη μετά τη διπλωματική κρίση μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας, η οποία προκλήθηκε από τον πανηγυρισμό του Τούρκου ποδοσφαιριστή Μερίχ Ντεμιράλ με τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» στον αγώνα εναντίον της Αυστρίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις