ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Η σφαγή των νηπίων

Η σφαγή των νηπίων

«Υπάρχουν και άλλα παιδιά στη Δρούσεια που θα έπρεπε να φοιτούν στα αυτό το σχολείο, αλλά τους δίνουν από το υπουργείο άδεια για μετεγγραφές σε άλλα νηπιαγωγεία και σχολεία πιο μακριά, χωρίς να δικαιούνται, και τα μεταφέρει μάλιστα το ίδιο το κράτος με λεωφορεία, ενώ όταν εμείς ζητήσαμε να πάρουμε μία εκδρομή τα παιδιά του σχολείου μας είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα λεωφορεία. Όταν θέλουν κάποιον για δουλειά… απευθύνονται στις οικογένειες αυτών των παιδιών, δεν θέλουν όμως να φοιτούν στο ίδιο σχολείο».

Τα λόγια της προέδρου του Συνδέσμου Γονέων του Νηπιαγωγείου Δρούσειας, Θέμιδος Σαββίδου στον “Πολίτη” συμπυκνώνουν σε μόλις λίγες φράσεις τη θλιβερή κατάντια μιας κοινωνίας που έζησε στο πετσί της την προσφυγιά πριν 50 χρόνια. Κοινωνικός ρατσισμός (οι γονείς απομακρύνουν τα παιδιά τους από σχολείο όπου φοιτούν μαθητές με μεταναστευτική βιογραφία), θεσμικός ρατσισμός (το κράτος διευκολύνει την απομάκρυνση των Ελληνοκυπρίων μαθητών χωρίς να δικαιούνται προφανώς για “πατριωτικούς” λόγους, ενισχύοντας τον διαχωρισμό και τη γκετοποίηση) και φυσικά η αγνή, ορθόδοξη, εθνική μας υποκρισία: θέλουμε τους ξένους μόνο ως προσωπικούς σκλάβους να μας κάνουν δουλειές που δεν θα αγγίζαμε με αμοιβή που ουδέποτε θα καταδεχόμασταν. Αλήθεια, με τόσους γνήσιους Ελληναράδες σούπερ ντούπερ πατριώτες πως διάολο είμαστε ακόμα ημικατεχόμενη πατρίδα;

Το ποστ του Νεάντερταλ αποτυχημένου πολιτευτή του ΕΛΑΜ που στοχοποιεί τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Δρούσειας κάνει εδώ και τέσσερις μέρες τον γύρο του ίντερνετ και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Το Υπουργείο Παιδείας δήλωνε μέχρι χθες πως δεν είχε ιδέα, η Αστυνομία ακόμα ερευνά εάν το να γράφει κάποιος ότι τα αλλοδαπά νήπια είναι μέρος σχεδίου αντικατάστασης(!) του ελληνοκυπριακού πληθυσμού ενώ ποστάρει καθαρά τα πρόσωπα και τα ονόματά τους συνιστά ποινικό αδίκημα (καλά, εδώ τους πήρε κοντά δυο χρόνια να ρωτήσουν ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο εάν έχουν όντως απόφοιτο κάποιον Γιαννάκη Γιαννάκη από τη Λάρνακα) και ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που σχολιάζει από Eurovision μέχρι ποδόσφαιρο δεν βρήκε μισή κουβέντα να πει για να υπερασπιστεί τα νήπια που εκτέθηκαν στον αιμοδιψή, ρατσιστικό όχλο που οργάνωσε τα πογκρόμ σε Χλώρακα και Λεμεσό - βλέπετε κάτι τέτοιο θα χάλαγε το αντιμεταναστευτικό του ίματζ που έχτισε για να προσελκύσει τις απαραίτητες για την επανεκλογή του ακροδεξιές ψήφους. Παγιδεύτηκε μέσα στο ίδιο του το ξενοφοβικό αφήγημα που τον οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με τον μοναδικό ίσως διαχρονικό σύμμαχο, τον ΟΗΕ.

Τέσσερις μέρες που οι μαθητές του νηπιαγωγείου Δρούσειας εκτίθενται στα σόσιαλ και αλλού λόγω καταγωγής και ονομάτων (μιλάμε για μωρά διάολε) και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ευαισθητοποιείται μη τυχόν και του πουν ότι “θέλει τους λάθρο” και υποστεί πολιτικό κόστος. Το ΑΚΕΛ να σκεφτείτε, σήμερα ζήτησε ενημέρωση από την Αστυνομία για το περιστατικό, οι άλλοι σιγά μην ασχοληθούν, είναι απασχολημένοι στο να αυτομαστιγώνονται που δεν ήταν αρκετά σκληροί στο μεταναστευτικό ώστε να μην αιμορραγούν ψήφους προς το ΕΛΑΜ (αυτό είναι το μήνυμα που έλαβαν στις πρόσφατες εκλογές, mind you). Ένα πράγμα χειρότερο από τα ορφανά του Μιχαλολιάκου (από τα οποία δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο) είναι η θεσμική σιωπή που αγκαλιάζει κάθε νέο τους ρατσιστικό παραλήρημα. Καμία διαμαρτυρία, καμία αντίδραση, καμία σκληρή ανακοίνωση, παρά μόνο κάποιες αντανακλαστικές ανακοινώσεις από τις Επιτρόπους Δικαιωμάτων Παιδιού και Προσωπικών Δεδομένων που επισημαίνουν απλά τα προφανή.

Καμία από τις δύο βέβαια δεν έχει την εξουσία να στείλει τον νταή στη φυλακή όπου ανήκει. Αυτοί που έχουν την εξουσία δυστυχώς δεν ενδιαφέρονται. Βλέπετε δεν είναι το ίδιο σημαντικό η έκθεση στον κάθε ψυχανώμαλο μιας χούφτας αλλοδαπών νηπίων όσο πχ το να κλαφτεί η Υπουργός σου στο (τότε) Twitter ότι κάποιο κακό τρολ σχολίασε αρνητικά τα ρούχα του μπαμπά της. Τότε μάλιστα, να στήσεις ολόκληρη επιχείρηση-φιάσκο εντοπισμού του τρολ για και να μπουκάρεις στο σπίτι μιας άσχετης με την υπόθεση εκπαιδευτικού και να την τρέχεις νυχτιάτικα στο τμήμα. Όμως δεν είναι σωστό να ενοχλούμε τους αστυνομικούς με τέτοια ασήμαντα ζητήματα. Είναι απασχολημένοι με το να διαβάζουν τις οδηγίες χρήσης που τους έστειλε ο Αρχηγός για το ότι πρέπει να απαντούν τις κλήσεις στις γαμημένες γραμμές έκτακτης ανάγκης μέσα σε 10 δευτερόλεπτα - α, και να μιλούν ευγενικά, να παίρνουν στα σοβαρά τις καταγγελίες και να μην προωθούν τις κλήσεις σε άσχετες υπηρεσίες. Τώρα μαθαίνουν τα βασικά τα μωρά μου, μην τους μπερδέψουμε και ξερωγώ... χαθεί κάποια ζωή;

Ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί ότι μπορεί κάποιοι από αυτούς τους ουγκάνους μπετόστοκους να έπαιρναν λίγο πιο πατριωτικά τις παπαριές περί αντικατάστασης (που μακάρι να υπήρχε σχέδιο αντικατάστασης όλων των φασιστόμουτρων πχ με δέντρα που παράγουν οξυγόνο αντί να στο κλέβουν) και μαζεύονταν έξω από το σχολείο με απειλητικές διαθέσεις, έγραφαν συνθήματα στους τοίχους, τρομοκρατούσαν τα παιδιά ή και χειρότερα; Τότε οι “υπεύθυνοι” θα χτυπούσαν θεατρικά το χέρι στο τραπέζι και θα καταδίκαζαν μετά βδελυγμίας το γεγονός... για να προσθέσουν βιαστικά “ναι, αλλά και το μεταναστευτικό έχει ξεφύγει”, για να μη θυμώσουν οι νοικοκυραίοι.

Θα συμφωνήσω μόνο σε ένα πράγμα με το ποστ του ΕΛΑΜαλήτη, στο σημείο που γράφει ότι θα καταντήσουμε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα. Έχει απόλυτο δίκιο, πλέον δεν αναγνωρίζω τους περισσότερους γύρω μου απ’ τη σκατοψυχιά που τους περιβάλλει...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κρουσμάτων Covid: Ποια ηλικία έχει την υψηλότερη αθροιστική επίπτωση; Aπαντά ο Καραγιάννης

Βρετανίδα κατάγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα - Οι ισχυρισμοί της 18χρονης και η κατάθεση του υπόπτου

Ζητά ονόματα από την Αννίτα ο Κρις Τριανταφυλλίδης - Ποιοι εργάστηκαν εναντίον του ΔΗΣΥ

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του



Συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον Κρατικό Προϋπολογισμό - Παίρνουν σειρά τα άλλα Υπουργεία

Συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον Κρατικό Προϋπολογισμό - Παίρνουν σειρά τα άλλα Υπουργεία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top