Νέες συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών - Τροχοδρομήθηκαν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό τους

Νέες συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών - Τροχοδρομήθηκαν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό τους

Συνέχεια στις δράσεις για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο έδωσε σήμερα η Αστυνομία, με συντονισμένες επιχειρήσεις στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, κατά τις οποίες συνελήφθησαν 13 πρόσωπα.

Από την περασμένη Παρασκευή 28/06/2024 μέχρι και σήμερα, 47 συνολικά πρόσωπα συνελήφθησαν για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τροχοδρομήθηκαν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό τους.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, στις χώρες καταγωγής τους, την τελευταία εβδομάδα έχουν επαναπατριστεί/απελαθεί από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας 145 πρόσωπα, μέσω διαδικασιών εθελούσιας και αναγκαστικής επιστροφής.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE