Χειροπέδες σε 54χρονο πρώην αστυνομικό για υπόθεση απάτης τύπου «πυραμίδα»

Χειροπέδες σε 54χρονο πρώην αστυνομικό για υπόθεση απάτης τύπου «πυραμίδα»

Στη σύλληψη 54χρονου, πρώην αστυνομικό,προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Σύλληψη 54χρονου για υπόθεση απάτης τύπου «πυραμίδα» και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Τα πιο πάνω αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2024.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελίες πολιτών, στα επαρχιακά Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου, ότι έπεσαν θύματα απάτης τύπου «πυραμίδα». Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, διαδικτυακή πλατφόρμα επενδύσεων, στην οποία είχαν εγγραφεί και επενδύσει χρήματα, τέθηκε εκτός λειτουργίας και δεν μπορούσαν να κάνουν ανάληψη τα χρήματα, που είχαν επενδύσει.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 54χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 54χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ, συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE