Πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Πάφο: Υπήρχαν εργαζόμενοι στο χώρο - Η κατάσταση της υγείας τους

Πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Πάφο: Υπήρχαν εργαζόμενοι στο χώρο - Η κατάσταση της υγείας τους

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:31 μετά το μεσημέρι χθες Παρασκευή σε εστιατόριο στην Πάφο.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, για την κατάσβεσή της η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε στο μεσοπάτωμα του υποστατικού από υπερθέρμανση φουγάρου που μετέδωσε τη φωτιά σε ξύλινα δοκάρια της οροφής με αποτέλεσμα να καταστραφεί εξοπλισμός και να επηρεαστεί το υποστατικό από την πυρκαγιά και τους καπνούς που αναπτύχθηκαν.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή έγινε είσοδος των μελών της Πυροσβεστικής με αναπνευστικές συσκευές που κατάσβησαν την πυρκαγιά με εγκατάσταση σωλήνα νερού.

Ο κ. Κεττής σημείωσε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους εργαζόμενους αφού εκκένωσαν έγκαιρα τον χώρο.

Η Π.Υ το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 23 περιστατικά, 12 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE