Πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Πάφο: Υπήρχαν εργαζόμενοι στο χώρο - Η κατάσταση της υγείας τους

Πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Πάφο: Υπήρχαν εργαζόμενοι στο χώρο - Η κατάσταση της υγείας τους

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:31 μετά το μεσημέρι χθες Παρασκευή σε εστιατόριο στην Πάφο.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, για την κατάσβεσή της η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε στο μεσοπάτωμα του υποστατικού από υπερθέρμανση φουγάρου που μετέδωσε τη φωτιά σε ξύλινα δοκάρια της οροφής με αποτέλεσμα να καταστραφεί εξοπλισμός και να επηρεαστεί το υποστατικό από την πυρκαγιά και τους καπνούς που αναπτύχθηκαν.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή έγινε είσοδος των μελών της Πυροσβεστικής με αναπνευστικές συσκευές που κατάσβησαν την πυρκαγιά με εγκατάσταση σωλήνα νερού.

Ο κ. Κεττής σημείωσε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους εργαζόμενους αφού εκκένωσαν έγκαιρα τον χώρο.

Η Π.Υ το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 23 περιστατικά, 12 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE