Βίντεο με γυμνούς άνδρες σε δυο γυμναστήρια της Λευκωσίας

Βίντεο με γυμνούς άνδρες σε δυο γυμναστήρια της Λευκωσίας

Αναστάτωση επικρατεί στα γυμναστήρια της Λευκωσίας. 39χρονος φαίνεται να βιντεοσκοπούσε αγόρια σε αποδυτήρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 39χρονος από την Ανθούπολη, συνελήφθη γύρω στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, για διερευνώμενη υπόθεση διάπραξης αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 Ο 39χρονος,  είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα σε δυο γυμναστήρια της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, όπου αγόρια κάνουν ντους και αλλάζουν τα ρούχα τους.

Όπως πληροφορούμαστε έστησε μία στο ένα και τρεις στο άλλο γυμναστήριο.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.