Απεγκλωβισμός πολίτη: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι

Απεγκλωβισμός πολίτη: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι

Τον απεγκλωβισμό ατόμου από όχημα το οποίο παρέκκλινε της πορείας του στη Λεμεσό, ανέλαβε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής.

Ο κ. Κεττής αναφέρει ότι ομάδα με διασωστική εξάρτυση έσπευσε με όχημα διάσωσης για την αποπαγίδευση ατόμου από το όχημα που παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Πολεμιδιών και στο όχημα είχε παγιδευτεί ένας 77χρονος.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, αφού η ομάδα διάσωσης κατάφερε να απεγκλωβίσει το άτομο από το όχημα, το παρέδωσε στην υπηρεσία ασθενοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE