Απεγκλωβισμός πολίτη: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι

Απεγκλωβισμός πολίτη: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε χαντάκι

Τον απεγκλωβισμό ατόμου από όχημα το οποίο παρέκκλινε της πορείας του στη Λεμεσό, ανέλαβε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής.

Ο κ. Κεττής αναφέρει ότι ομάδα με διασωστική εξάρτυση έσπευσε με όχημα διάσωσης για την αποπαγίδευση ατόμου από το όχημα που παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Πολεμιδιών και στο όχημα είχε παγιδευτεί ένας 77χρονος.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, αφού η ομάδα διάσωσης κατάφερε να απεγκλωβίσει το άτομο από το όχημα, το παρέδωσε στην υπηρεσία ασθενοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE