ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλός φορτηγατζής σκότωσε τη γυναίκα του και μετά την παρίστανε για εβδομάδες, χρησιμοποιώντας το κινητό της

Ιταλός φορτηγατζής σκότωσε τη γυναίκα του και μετά την παρίστανε για εβδομάδες, χρησιμοποιώντας το κινητό της

Μια ακόμη γυναικοκτονία φαίνεται πως είναι η απάντηση πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας 42χρονης γυναίκας από τη Σαρδηνία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν τον σύζυγο της Francesca Deidda, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στα τέλη Μαΐου.

Οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, βάσει των στοιχείων που ανακάλυψαν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 43χρονος Igor Sollai δολοφόνησε την 42χρονη και μετά χρησιμοποιούσε για εβδομάδες το κινητό της νεκρής συζύγου του, ώστε ο κύκλος της να συνεχίσει να πιστεύει ότι είναι ζωντανή.

Η Deidda εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι της νότιας Σαρδηνίας. Μετά από εκείνη την ημερομηνία εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της που ενημέρωναν φίλους και συγγενείς ότι είχε ανάγκη να μείνει μόνη της ώστε να διαχειριστεί το τέλος της σχέσης της, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν στο τηλέφωνο.

Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν η 42χρονη έλαβε επίσης, μετά την εξαφάνισή της, ένα παράξενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την παραίτησή της.

Ο Sollai είπε στις Αρχές ότι η σύζυγός του έφυγε προκειμένου να μείνει μόνη της ένα διάστημα για να «σκεφτεί», σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Υπάρχουν όμως στοιχεία που δείχνουν πως η σχέση τους πέρασε μια πολύ βαθιά κρίση πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το πτώμα της Deidda, o Sollai συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος. «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή έστειλε το email», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος του 43χρονου, Carlo Demurtas.

Ο Demurtas είχε κάνει εκστρατεία για να αφεθεί ελεύθερος ο Sollai ή να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό εν αναμονή της δίκης, αλλά ένας δικαστής αποφάσισε εχθές ότι ο φορτηγατζής θα παραμείνει υπό κράτηση.

Το σπίτι του ζευγαριού, όπου ζούσαν μαζί από το 2012, καθώς και τα αυτοκίνητά τους έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μετά τις καταιγίδες έρχονται υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το αντιφατικό προφίλ του παραλίγο δολοφόνου του Τραμπ: Άθλιος σκοπευτής αλλά με βολή επαγγελματία και αριστερός που ψήφιζε συντηρητικούς

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

«Μίλησε» η νεκροτομή του 25χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Έτσι έχασε τη ζωή του



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Τα συγχαρητήρια του στην Ρομπέρτα Μέτσολα για την επανεκλογή της ως Πρόεδρος στη 10η κοινοβουλευτική θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top