Κύπριος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ

Κύπριος κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ

Καταγγελία για βιασμό γυναίκας από Κύπριο σε κέντρο απεξάρτησης στη Θεσσαλονίκη ερευνούν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Κύπριο άνδρα ηλικίας 31 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου, όταν κατά τη διαμονή του σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης ο 31χρονος Κύπριος μπήκε στο δωμάτιο της 32χρονης και με τη χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE