ΕΛΛΑΔΑ

Την ανάγκη επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό επανέλαβε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Την ανάγκη επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό επανέλαβε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Στο Κυπριακό αναφέρθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στην Ουάσιγκτον.

Στη συνάντηση των δύο ηγετών, η οποία διήρκησε περίπου 45 λεπτά συμμετείχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών και οι επικεφαλής των διπλωματικών τους γραφείων.

Σύμφωνα με ελληνικές κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι 50 χρόνια μετά την τραγωδία του 1974 δεν μπορεί η Κύπρος, κράτος-μέλος της ΕΕ, να παραμένει διαιρεμένη και επανέλαβε την ανάγκη επανέναρξης των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν έχουν προγραμματίσει την επόμενη συνάντησή τους τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top