ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Γεωργιάδης: H κόντρα Αναστασιάδη - Αβέρωφ δεν οδηγεί πουθενά

Χάρης Γεωργιάδης: H κόντρα Αναστασιάδη - Αβέρωφ δεν οδηγεί πουθενά

Δεν είναι ευχάριστη η εικόνα της κόντρας Αναστασιάδη - Αβέρωφ δήλωσε ο Χάρης Γεωργιάδης σημειώνοντας πως η κόντρα αυτή δεν οδηγεί πουθενά.

Μιλώντας στο «Πρωτοσέλιδο», ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω σημειώνοντας πως «σέβομαι και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Έχω και εγώ τις απόψεις μου για όλα συνέβησαν. Επίσης δεν θεωρώ ότι ο ρόλος ο δικός μου είναι σχολιαστής του τι λένε οι πρώην Πρόεδροι. Εγώ ποτέ, ιδιαιτέρα τώρα που έχω κάνει ένα βήμα πίσω και δεν είμαι στην πρώτη γραμμή, δεν έκανα μικροπολιτική».

Απαντώντας εάν αυτή η κατασταση επηρεάζει την πορεία του Συναγερμού απα΄ντησε πως «δεν λέω ότι δεν επηρεάζει την πορεία του Συναγερμού αλλά δεν θα βοηθήσει κιόλας αν περισσότεροι από εμάς εμπλακούμε στη συζήτηση ειτε με σχόλια είτε με ποιήματα ή με τραγούδια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top