ΠΑΡΑ-THEMA

Τι το ήθελες Αγαπητή Αννίτα;

Τι το ήθελες Αγαπητή Αννίτα;


Αλήθεια τώρα. Είναι πράγματα αυτά αγαπητή Αννίτα Δημητρίου; Δεν αρκεί που αυτή τη στιγμή στο κόμμα σου γίνεται το «έλα να δεις» μεταξύ των τέως, ανοίγεις νέο μέτωπο με τον Νίκο Χριστοδουλίδη; Ο άνθρωπος βρισκόταν στην Αθήνα και εσύ στέλνεις επιστολή με εισηγήσεις για το κυπριακό, καλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τους «συγκυβερνώντες» λέμε τώρα, που απορρίπτουν τη ΔΔΟ και μάλιστα η επιστολή να φτάνει στα ΜΜΕ πριν πάει στον παραλήπτη; Ευτυχώς υπάρχει και η τεχνολογία ήταν η απάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη κληθείς να σχολιάσει την επιστολή. «Διάβασα την επιστολή από το διαδίκτυο, από τις εφημερίδες, τα σχετικά sites». Ερωτηθείς αν με το σχόλιο του αναφέρεται στο ότι πρώτα δημοσιοποιήθηκε η επιστολή στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «βρισκόμουν στην Αθήνα για λίγες ώρες και τη διάβασα μέσα από τα σχετικά notifications που πέφτουν από τα sites στις εφημερίδες».

Σοβαρά τώρα. Είναι δυνατόν η Πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος και Πρόεδρος της βουλής να λειτουργεί εξωθεσμικά; Γιατί με όλο τον σεβασμό αγαπητή Πρόεδρε, αυτό έγινε. Πέραν από την άστοχη κίνηση όμως, υπάρχει και η ουσία, που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι οι όποιες εισηγήσεις συζητούνται στο εθνικό συμβούλιο. Εκεί θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε με το εθνικό μας ζήτημα, το οποίο δεν είναι το σωσίβιο κανενός για να σωθεί το κόμμα του, ή να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ή και τους οπαδούς του.

Φαίνεται πάντως από τα λεγόμενα του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι αυτές τις εισηγήσεις στις οποίες αναφέρεστε στην επιστολή σας που διαβάσαμε όλοι πριν φτάσει στον καθ’ ύλην αρμόδιο, δεν ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε τη δήλωση του Προέδρου ότι « ευτυχώς στις συναντήσεις του Εθνικού Συμβουλίου κρατούνται πρακτικά και συμμετέχουν πέραν των δύο ατόμων. Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω. Έχω και άλλα να πω. αλλά από σεβασμό, ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, γιατί είμαστε σήμερα εδώ, δεν θα ήθελα στην παρούσα φάση να πω περισσότερα».

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top