ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου για φράκτη εν μέσω αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης - ΔΗΣΥ: «Κάποιοι τώρα το θυμήθηκαν»

Στεφάνου για φράκτη εν μέσω αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης - ΔΗΣΥ: «Κάποιοι τώρα το θυμήθηκαν»

Θέση παίρνει ο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου στην αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης – ΔΗΣΥ μετά την επιστολή της Αννίτας Δημητρίου προς τον ΠτΔ, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο κ.Στεφάνου έκανε την δική του παρέμβαση όσον αφορά τον φράκτη που είχε τοποθετηθεί για την αποτροπή της εισόδου παράτυπων μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου  στο πλαίσιο της επιστολής που απεύθυνε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε εισηγηθεί ανάμεσα σε άλλα , την άμεση αφαίρεση του συρμάτινου φράκτη στην πράσινη γραμμή (γνωστός και ως φράχτης του Νουρή).

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Twitter, ο κ. Στεφάνου, αναφέρει: «Στην πολιτική έχει τεράστια σημασία η παρέμβαση στον ουσιώδη χρόνο. Το ΑΚΕΛ σημείωνε από τον Μάρτιο του 2021 πως ”Η απόφαση της κυβέρνησης να στήσει φράχτη 11 χιλιομέτρων κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής…, ενώ κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τον διακηρυγμένο στόχο, στέλνει και επικίνδυνα πολιτικά μηνύματα”. Κάποιοι τώρα το θυμήθηκαν. Έστω και αργά.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top