ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έδωσε στη δημοσιότητα τον μισθό του ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Ιδού οι παχυλοί μισθοί» - Η ανάρτηση

Έδωσε στη δημοσιότητα τον μισθό του ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Ιδού οι παχυλοί μισθοί» - Η ανάρτηση

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Μακάριου Δρουσιώτη.

Αυτή την φορά ο Μακάριος Δρουσιώτης, μέσω ανάρτησης του στην πλατφόρμα X, έδωσε στη δημοσιότητα αντίγραφο της μισθοδοσίας του, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον δημοσιογράφο, Κωστή Κωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με τον τέως Πρόεδρο, όπως αναφέρει ο κ. Δρουσιώτης «μεθοδικά και συντονισμένα, επιδίδονται σε μια εκστρατεία δολοφονίας του χαρακτήρα μου».

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση αναφέρει: «Στ’ αλήθεια, δεν είναι κατάντια για έναν άνθρωπο που κυβέρνησε για 10 χρόνια να προσπαθεί να διασώσει την υστεροφημία του συκοφαντώντας από τηλεοράσεως μιας γυναίκα που δεν του έφταιξε σε τίποτε;».

Όπως σημειώνει ο κ. Δρουσιώτης, «Ο μισθός μου, με όλα τα επιδόματα, ήταν περίπου 5.500 ευρώ το μήνα (Στην κατάσταση που δημοσιεύεται περιλαμβάνονται και 1200 ευρώ ως «επίδομα προσαρμογής» το οποίο ήταν μόνο για τους πρώτους 6 μήνες)».

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top