Έδωσε στη δημοσιότητα τον μισθό του ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Ιδού οι παχυλοί μισθοί» - Η ανάρτηση

Έδωσε στη δημοσιότητα τον μισθό του ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Ιδού οι παχυλοί μισθοί» - Η ανάρτηση

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Μακάριου Δρουσιώτη.

Αυτή την φορά ο Μακάριος Δρουσιώτης, μέσω ανάρτησης του στην πλατφόρμα X, έδωσε στη δημοσιότητα αντίγραφο της μισθοδοσίας του, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον δημοσιογράφο, Κωστή Κωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με τον τέως Πρόεδρο, όπως αναφέρει ο κ. Δρουσιώτης «μεθοδικά και συντονισμένα, επιδίδονται σε μια εκστρατεία δολοφονίας του χαρακτήρα μου».

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση αναφέρει: «Στ’ αλήθεια, δεν είναι κατάντια για έναν άνθρωπο που κυβέρνησε για 10 χρόνια να προσπαθεί να διασώσει την υστεροφημία του συκοφαντώντας από τηλεοράσεως μιας γυναίκα που δεν του έφταιξε σε τίποτε;».

Όπως σημειώνει ο κ. Δρουσιώτης, «Ο μισθός μου, με όλα τα επιδόματα, ήταν περίπου 5.500 ευρώ το μήνα (Στην κατάσταση που δημοσιεύεται περιλαμβάνονται και 1200 ευρώ ως «επίδομα προσαρμογής» το οποίο ήταν μόνο για τους πρώτους 6 μήνες)».

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE