Έδωσε στη δημοσιότητα τον μισθό του ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Ιδού οι παχυλοί μισθοί» - Η ανάρτηση

Έδωσε στη δημοσιότητα τον μισθό του ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Ιδού οι παχυλοί μισθοί» - Η ανάρτηση

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Μακάριου Δρουσιώτη.

Αυτή την φορά ο Μακάριος Δρουσιώτης, μέσω ανάρτησης του στην πλατφόρμα X, έδωσε στη δημοσιότητα αντίγραφο της μισθοδοσίας του, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον δημοσιογράφο, Κωστή Κωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με τον τέως Πρόεδρο, όπως αναφέρει ο κ. Δρουσιώτης «μεθοδικά και συντονισμένα, επιδίδονται σε μια εκστρατεία δολοφονίας του χαρακτήρα μου».

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση αναφέρει: «Στ’ αλήθεια, δεν είναι κατάντια για έναν άνθρωπο που κυβέρνησε για 10 χρόνια να προσπαθεί να διασώσει την υστεροφημία του συκοφαντώντας από τηλεοράσεως μιας γυναίκα που δεν του έφταιξε σε τίποτε;».

Όπως σημειώνει ο κ. Δρουσιώτης, «Ο μισθός μου, με όλα τα επιδόματα, ήταν περίπου 5.500 ευρώ το μήνα (Στην κατάσταση που δημοσιεύεται περιλαμβάνονται και 1200 ευρώ ως «επίδομα προσαρμογής» το οποίο ήταν μόνο για τους πρώτους 6 μήνες)».

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE