Καύσιμα: Να αναμένουμε νέες αυξήσεις ή μειώσεις; - Που κυμαίνονται οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Καύσιμα: Να αναμένουμε νέες αυξήσεις ή μειώσεις; - Που κυμαίνονται οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Θετικά είναι τα νέα για τους καταναλωτές όσο αφορά τις τιμές των καυσίμων αφού, μετά από τις πρόσφατες αυξήσεις που κατέγραψαν, φαίνεται να σταθεροποιούνται.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ανέφερε ότι, την παρούσα στιγμή, είναι ήσυχη περίοδος, με τις τιμές να έχουν σταθεροποιηθεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδούλου, είχαμε δει αυξήσεις πριν περίπου 15-20 ημέρες ωστόσο, ούτε αυτή ούτε την προηγουμένη βδομάδα, έχουν σημειωθεί οι οποιεσδήποτε αυξομειώσεις.

Σχετικά με τις τιμές πετρελαίου διεθνώς, ο κ. Χριστοδούλου σημείωσε ότι εδώ και μέρες είναι σταθερές στα 86-87 δολάρια το βαρέλι, κάτι που αποτελεί θετική είδηση.

Που κυμαίνονται τώρα (12/7) οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, την Παρασκευή (12/7), η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια ήταν € 1,507 με την φθηνότερη τιμή να ήταν €1,444 και την ακριβότερη € 1,569

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν € 1,572, με την φθηνότερη τιμή να είναι € 1,494 και την ακριβότερη € 1,719.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,569, με την φθηνότερη να ήταν €1,494 και την ακριβότερη €1,625.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές των καυσίμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE