ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος στην Πέγεια: Έξι μέρες στο κελί ο 50χρονος - Φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα

Φόνος στην Πέγεια: Έξι μέρες στο κελί ο 50χρονος - Φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 50χρονου που επανασυνελήφθη ως ύποπτος για τον φόνο του κουνιάδου του στην Πέγεια το βράδυ της 3ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 50χρονος μετά το εξιτήριο που πήρε από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα και την επαασύλληψή του, παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης έξι ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως αρχικά ενάντια στον 50χρονο μετά τη σύλληψη του είχε εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών. Λόγω της  νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα, απολύθηκε της κράτησης του. Μετά, ωστόσο, από το πέρας της νοσηλείας του και αφού πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο επανασυνελήφθη και από σήμερα τελεί υπό εξαήμερη προσωποκράτηση για σκοπούς εξετάσεων της Αστυνομίας.

Ο 50χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top