Στην Εντατική ο νεοσύλλεκτος που αισθάνθηκε αδιαθεσία - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

Στην Εντατική ο νεοσύλλεκτος που αισθάνθηκε αδιαθεσία - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, ο οποίος αισθάνθηκε χθες αδιαθεσία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι «γύρω στις 08.20 της Παρασκευής 12 Ιουλίου, οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, μετά το πέρας της πρωινής σωματικής αγωγής αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξέταση από τον ιατρό της Μονάδας κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Προστίθεται ότι «ο οπλίτης υποβάλλεται στη δέουσα ιατρική φροντίδα και σε εργαστηριακές εξετάσεις, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τον οπλίτη και την οικογένεια του επισκέφθηκαν τόσο ο Υπουργός Άμυνας όσο και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς».

Το Υπουργείο Άμυνας «θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης, πληροφορώντας για την κατάσταση της υγείας του οπλίτη», αναφέρεται, τέλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE