Μονή Αββακούμ: Οι καθυστερήσεις στο πόρισμα και το σενάριο για «φάγωμα» του Ησαϊα

Μονή Αββακούμ: Οι καθυστερήσεις στο πόρισμα και το σενάριο για «φάγωμα» του Ησαϊα

Στην αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υπόθεση - σκάνδαλο της Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε ότι «Η Ανακριτική Επιτροπή πρέπει να παραδώσει στο Συνοδικό Δικαστήριο, τρεις φακέλους. Στον ένα θα υπάρχει το ανακριτικό υλικό, στον δεύτερο το πόρισμα και στον τρίτο το κατηγορητήριο. Η Ανακριτική Επιτροπή πρέπει να ορίσει Εισαγγελέα, ο οποίος θα μετατρέψει το πόρισμα σε κατηγορητήριο και θα το δώσει στη συνέχεια στο Συνοδικό Δικαστηριο. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Ούτε έχει οριστεί εισαγγελέας ή αν έχει δεν έχει ακόμα συνταχθεί το πόρισμα».

Εν συνεχεία ο κ.Κυριακού έκανε μια πρόβλεψη για το πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αναφέροντας ότι τέλη Ιουλίου αναμένεται να πάρει το Συνοδικό Δικαστήριο το υλικό.

Επιπρόσθετα σχολίασε τα όσα ακούγονται ότι κάποιοι αρχιερείς μεθοδεύουν το «φάγωμα» του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.