Τρόμος για 31χρονη στην Ομόνοια: Άνδρας της επιτέθηκε για να τη βιάσει, την έσωσε γείτονας που έβαλε τις φωνές

Τρόμος για 31χρονη στην Ομόνοια: Άνδρας της επιτέθηκε για να τη βιάσει, την έσωσε γείτονας που έβαλε τις φωνές

Στιγμές τρόμου έζησε μια 31χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας όταν ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει.

Ήταν περίπου στις 3 τα ξημερώματα όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πηλέως και Μέντορος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 31χρονης ο άνδρας την έριξε στο έδαφος και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ευτυχώς για την γυναίκα, κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την επίθεση και έβαλε τις φωνές στο άκουσμα των οποίων ο άγνωστος δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την υπόθεση έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE