LIKE ONLINE

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα έχουν ερωτικές ευκαιρίες και ποια εντάσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα έχουν ερωτικές ευκαιρίες και ποια εντάσεις

Μια εβδομάδα που ξεκινάει επεισοδιακά με εντάσεις, ξαφνικά γεγονότα και εκπλήξεις (προσοχή σε τάσεις ατυχημάτων) για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Από 18 Ιουλίου και μετά μαλακώνουν οι όψεις και έρχονται ερωτικές ευκαιρίες για τα ζώδια Φωτιάς και Αέρα του 2ου δεκαήμερου.

Η Πανσέληνος, στις 21 Ιουλίου, φέρνει στις επάλξεις Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημέρων με απρόσμενα γεγονότα αλλά και ερωτική διάθεση.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο ατσούμπαλα αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού. Ιδιαίτερα στις 15 Ιουλίου, τα άστρα είναι πάρα πολύ εύκολο να σου φέρουν ένα ξαφνικό έξοδο, λογαριασμό ή τραπεζικό χρέος, ως χρωστούμενο που μπορεί να σε φέρει σε έξαλλη κατάσταση. Παράλληλα, πρόσεχε τις προστριβές στις αρχές της εβδομάδας με οικογενειακά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Η εβδομάδα δεν ξεκινά και πολύ εύκολα για εσένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, καθώς στις 15 Ιουλίου Άρης και Ουρανός σε βάζουν σε περιπέτειες εκνευρισμού, περίεργων εκπλήξεων και σε τάση να τα πεις «έξω από τα δόντια» (πρόσεχε παράλληλα και πιθανά ατυχήματα αλλά και τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων).

Δίδυμοι

Ναι, έχεις τον Δία στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ ευνοϊκό αλλά δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα, για το υπόλοιπο του χρόνου, θα κυλάει πάντα ομαλά. Αυτή η εισαγωγή είναι για να σου πω ότι 15 και 16 Ιουλίου η ψυχολογία σου θα είναι σε «τεντωμένο σκοινί», με αυξημένο εκνευρισμό, καθώς δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα που έχει να κάνει με δανεικά σε φίλους.

Καρκίνος

Είναι μια εβδομάδα έντονη αυτή καθώς έχεις μία Πανσέληνο στο ζώδιό σου η οποία σε αφορά -ειδικά αν είσαι των τελευταίων ημερών Καρκίνος. Η Πανσέληνος αυτή, στις 21 Ιουλίου, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και γεγονότα στην ερωτική σου σχέση και αν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σου φέρει και κάτι ολοκαίνουργιο με το οποίο θα μπορείς να προχωρήσεις στη συνέχεια.

Λέων

Ας αρχίσουμε από τα δύσκολα για να σε πάω στο τέλος στα ευχάριστα. Οι αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσουν έντονα επεισόδια στο θέμα της καριέρας σου και αν συμβεί αυτό να ξέρεις δεν υπάρχει γυρισμός. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις εσύ που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο.

Παρθένος

Στις αρχές της εβδομάδας μπορείς να περιμένεις μια ευχάριστη έκπληξη αναφορικά με ένα θέμα σπουδών/ πτυχίου ή με ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Στο μενού των επιλογών των ξαφνικών γεγονότων υπάρχει και η ευχάριστη εξέλιξη σε ένα ζήτημα νομικής υπόθεσης, ιδιαίτερα αν είσαι Παρθένος του τρίτου δεκαημέρου.

Ζυγός

Μία διπολική εβδομάδα καθώς η αρχή και το τέλος της είναι επεισοδιακή φέρνοντας ξαφνικά έξοδα που μπορεί να σε σοκάρουν στις 15 Ιουλίου. Φέρνει, επίσης, αναταράξεις σε θέματα καριέρας αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων σε όσους είναι δεσμευμένοι/ παντρεμένοι, ενώ προκύπτουν προβλήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός

Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας που έχει έντονο το χαοτικό ξαφνικό έως και σοκαριστικό στοιχείο στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων -ερωτικών κυρίως-, οι υπόλοιπες μέρες είναι πολύ θετικές για σένα.

Τοξότης

Αυτή είναι μια εβδομάδα που τα έχει κυριολεκτικά όλα σαν θεματολογία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις αρχές και στο τέλος της εβδομάδας καθώς Δευτέρα και Τρίτη υπάρχει έντονη τάση να «κλατάρεις» απο υπερκόπωση.

Αιγόκερως

Μία από τις πιο σπουδαίες, ωφέλιμες, σημαντικές εβδομάδες του έτους για την ερωτική σου ζωή – σου χτυπάω καμπανάκι alert SOS. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλάνε υπέροχα και θα σου πω ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα νέο ξαφνικής εγκυμοσύνης στις αρχές της εβδομάδας.

Υδροχόος

Μία εβδομάδα με μεγάλη θεματολογία. Δευτέρα και Τρίτη να είσαι προσεκτικός με τις μετακινήσεις, την οδήγηση και το μεταφορικό σου όχημα. Παράλληλα, κάτι ξαφνικό μπορεί να «σκάσει» στον τομέα σπιτιού και οικογένειας και να σε πιάσει απροετοίμαστο.

Ιχθύες

Δευτέρα και Τρίτη καλό είναι να προσέξεις ξαφνικές μετακινήσεις, αλλά και ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να έρθουν αναφορικά με ένα ταξίδι. Δεν επηρεάζεσαι εύκολα από αυτή την όψη Άρη-Ουρανού αλλά καλό είναι να έχεις το νου σου σε ό,τι ξαφνικό προκύψει.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top