Θύμα κλοπής 31χρονος – Του άρπαξαν λεφτά και ρολόι υπό την απειλή πιστολιού

Θύμα κλοπής 31χρονος – Του άρπαξαν λεφτά και ρολόι υπό την απειλή πιστολιού

Στην επαρχία Λάρνακας, άγνωστος υπό την απειλή πιστολιού, φέρεται να έκλεψε από 31χρονο μεγάλο χρηματικό ποσό και ρολόγια χειρός μεγάλης αξίας, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από την Αστυνομία καταγγέλθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, από άνδρα ηλικίας 31 ετών κάτοικο επαρχίας Λάρνακας, ότι κατά την άφιξη του στην οικία του, γύρω στις 01.40 τα ξημερώματα, άγνωστος άνδρας με την απειλή πιστολιού, τον ανάγκασε να ανοίξει την πόρτα και αφού εισήλθε στο σπίτι, έκλεψε από το πορτοφόλι του μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και ρολόγια χειρός μεγάλης αξίας.

Ο 31χρονος φέρεται να ανέφερε στην Αστυνομία ότι πιθανόν ο άγνωστος άνδρας να τον ακολούθησε στο σπίτι του από την ώρα που έκλεισε την επιχείρηση του που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 31χρονου ο άγνωστος φορούσε σκούρα ρούχα, κράνος και χειρουργικά γάντια.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE