Μάτσας για Σταυριανό: «Είπε όσα είχε να πει - Δεν βλέπω άλλο λόγο από την δημιουργία εντυπώσεων»

Μάτσας για Σταυριανό: «Είπε όσα είχε να πει - Δεν βλέπω άλλο λόγο από την δημιουργία εντυπώσεων»

Για το αίτημα του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού όπως καταχωρήσει αίτηση αμφισβήτησης του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας Ντόριας Βαρωσιώτου ότι ο θάνατος του Θανάση Νικολάου επήλθε από στραγγαλισμό και όχι εκούσια πτώση εξ ύψους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσας ανέφερε ότι ο Σταυριανός επικαλείται ότι δεν του δόθηκε το δικαίωμα να ακουστεί.

«Έτυχε να του δοθεί άδεια για να καταχωρήσει τους λόγους γιατί πιστεύει ότι η απόφαση της ποινικής ανακρίτριας ήταν λανθασμένοι. Ο κ. Σταυρινός είχε την ευκαιρία να πει την άποψή του πέντε φορές, είπε όσα είχε να πει. Εγώ δεν βλέπω άλλο λόγο από την δημιουργία εντυπώσεων», πρόσθεσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE