ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Paphos Aphrodite Waterpark: Ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια - Δεκάδες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Paphos Aphrodite Waterpark: Ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια - Δεκάδες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ανυπομονούν για διακοπές, διασκέδαση αλλά και στιγμές χαλάρωσης που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Όλα αυτά συνδυάζει, το Paphos Aphrodite Waterpark, το μοναδικό υδροπάρκο στην Πάφο που βρίσκεται στην καρδιά της παραλιακής περιοχής σε έκταση 35.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το υδάτινο πάρκο ξεκίνησε το 1999, ενώ το 2017 πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις του. Από τότε και κάθε χρόνο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Marketing manager, Σωκράτη Κονιώτη στο ThemaOnline, επεκτείνεται κάνοντας αλλαγές και αναβαθμίσεις τόσο σε παιχνίδια όσο και σε υπηρεσίες.

Η ομάδα αποτελείται με πάνω από 150 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο επικεντρώνεται στην ασφάλεια και στη ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Paphos Aphrodite Waterpark έχει κάτι για όλους, είναι ο ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους. Παρόλα αυτά δίδεται ιδιαίτερη σημασία στην οικογένεια κάτι το οποίο φαίνεται και από τις νεροτσουλήθρες και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει. Για τους τολμηρούς υπάρχουν και οι extreme τσουλήθρες οι οποίες μπορούν να ενθουσιάσουν κάθε ηλικία.

Αυτό το συναρπαστικό υδάτινο πάρκο διαθέτει, νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας, ποτάμι χαλάρωσης, πισίνα κυμάτων, πολλές περιοχές κολύμβησης και μια εντυπωσιακή υδάτινη περιοχή για παιδιά, με χώρους φαγητού και ποτών οι οποίοι συνδέονται με ένα καταπράσινο πάρκο που καθηλώνει τον κάθε παρευρισκόμενο.

Δείτε όσα μπορείτε να κάνετε:

 

 

 

 

Φαγητό

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ThemaOnline, ο κύριος Κονιώτης υπάρχει μεγάλη γκάμα φαγητών στο Paphos Aphrodite Waterpark αφού σκοπός είναι να εξυπηρετηθούν όλα τα γούστα.

Υπάρχουν fast foods, burger, pizzes, pasta, γύρος, ακόμη και ασιατική κουζίνα και sushi.

Βραβείο από το TripAdvisor

Το Paphos Aphrodite Waterpark κέρδισε το βραβείο TripAdvisor 2024 για 3η συνεχή φορά και στα BEST OF THE BEST - Υδάτινα πάρκα στην Ευρώπη.

Αυτό το βραβείο είναι η υψηλότερη αναγνώριση και απονέμεται κάθε χρόνο στις καλύτερες επιχειρήσεις στο TripAdvisor, οι οποίες έλαβαν εξαιρετικές κριτικές από ταξιδιώτες και κατατάσσονται στο κορυφαίο 1% των αξιοθέατων παγκοσμίως.

Το Paphos Aphrodite Waterpark, φέτος κατέχει περήφανα και την πέμπτη θέση στην Ευρώπη.

«Το ευρωπαϊκό βραβείο αυτό, είναι αναγνώριση στις προσπάθειες που κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κονιώτης.

 

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία μας και έκαναν αυτό το επίτευγμα δυνατό. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε περισσότερους επισκέπτες στο πάρκο μας και να δημιουργήσουμε μαζί αμέτρητες αγαπημένες αναμνήσεις. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού μας προς την κορυφή!

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους τους επισκέπτες μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το κυνήγι μας για την κορυφή»

Πού βρίσκεται

Το υδάτινο πάρκο είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο ή το τοπικό λεωφορείο και βρίσκεται στην Κάτω Πάφο στον παραλιακό δρόμο.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το Paphos Aphrodite Waterpark στην ιστοσελίδα https://aphroditewaterpark.com/en

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Πολιτικός αναλυτής στο «Τ»: Πώς η σφαίρα που δέχθηκε ο Τραμπ μετατρέπεται σε εισιτήριο για εκλογή - Τα σενάρια για την επόμενη μέρα



Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ο λόγος περί του «Πόθεν Έσχες». Όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία έδωσαν στη δημοσιότητα οι υφιστάμενοι βουλευτές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top