ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελλάδα: Εργάτης εντοπίστηκε νεκρός σε δεξαμενή άρδευσης - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος

Τραγωδία στην Ελλάδα: Εργάτης εντοπίστηκε νεκρός σε δεξαμενή άρδευσης - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Σαγέικα στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαϊας, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, παράβαση της νομοθεσίας περί εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας και παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ο κατηγορούμενος, ως ιδιοκτήτης αγροκτήματος, εντόπισε σε ακάλυπτη δεξαμενή άρδευσης, έναν 34χρονο αλλοδαπό, που εργαζόνταν στα κτήματά του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 34χρονος, ο οποίος, κατά πληροφορίες, θέλησε να δροσιστεί στη διάρκεια της εργασίας του και κινήθηκε προς τη δεξαμενή, με συνέπεια να πέσει - για άγνωστο λόγο - μέσα σε αυτή, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, παράγγειλαν τη διενέργεια νεκροτομίας και νεκροψίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και εξεύρενησαν τον τόπου του περιστατικού σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικων Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός άνδρας, εργάζονταν στα κτήματα του κατηγορούμενου, χωρίς να συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις και ενημέρωσαν σχετικά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων ΣΕΠΕ Αχαΐας, καθώς και την Πρεσβεία του αλλοδαπού άνδρα για το θάνατό του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μετά τις καταιγίδες έρχονται υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το αντιφατικό προφίλ του παραλίγο δολοφόνου του Τραμπ: Άθλιος σκοπευτής αλλά με βολή επαγγελματία και αριστερός που ψήφιζε συντηρητικούς

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

«Μίλησε» η νεκροτομή του 25χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Έτσι έχασε τη ζωή του



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Τα συγχαρητήρια του στην Ρομπέρτα Μέτσολα για την επανεκλογή της ως Πρόεδρος στη 10η κοινοβουλευτική θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top