ΔΙΕΘΝΗ

Σε κανάλια μετατράπηκαν οι δρόμοι του Τορόντο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε κανάλια μετατράπηκαν οι δρόμοι του Τορόντο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το Τορόντο, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, πλήττεται αυτές τις μέρες από έντονες πλημμύρες, διακοπές ρεύματος και τεράστιες υλικές καταστροφές, οι οποίες προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την πόλη την Τρίτη 17 Ιουλίου. 

Πολλοί από τους κύριους δρόμους της πόλης, καθώς και ο βασικός συγκοινωνιακός κόμβος Union Station, έκλεισαν λόγω των πλημμυρών, αναφέρει η Deutsche Welle.

Εικόνες από την πόλη δείχνουν οχήματα βυθισμένα μέχρι την οροφή τους και σωστικά συνεργεία να προσπαθούν να προσεγγίσουν ανθρώπους παγιδευμένους στα αυτοκίνητά τους και στα ασανσέρ.«Διασώζουμε ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι στα αυτοκίνητά τους ή στην οροφή των αυτοκινήτων τους», δήλωσε το απόγευμα στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τζιμ Τζέσοπ. 

 
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν επίσης εκδώσει προειδοποιήσεις για πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο, όπου ζουν σχεδόν 6 εκατομμύρια άνθρωποι. Υπολογίζεται πως πάνω από 160.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top