ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε θα τεθεί σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε θα τεθεί σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Παρασκευή μικρή άνοδο, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Υπενθυμίζεται ότι νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η κίτρινη προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ σήμερα Πέμπτη 18/07/2024 από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέρχεται η ΕΚΤ: Πότε αναμένεται η επόμενη μείωση επιτοκίων – Η εικόνα της οικονομίας και η κατάσταση στην Κύπρο

Ηλεκτροδότηση: Πως προκύπτουν οι βλάβες; – Πόσο χρόνο χρειάζεται η αποκατάσταση και πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεται άμεσα η ΑΗΚ

Χριστίνα Χριστοφή στο «LifeNews»: Πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο από το MasterChef - Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα



Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Στην κόψη του ξυραφιού η επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Σήμερα η ψηφοφορία

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Στην κόψη του ξυραφιού η επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Σήμερα η ψηφοφορία

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημερώνει για την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία τίθεται σήμερα στην κρίση των 720 Ευρωβουλευτών για να εξασφαλίσει μία δεύτερη θητεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top