ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Πάφου: Πήρε πίσω το Χρυσό Κλειδί από τον Μενέντεζ – «Δημιουργία κουλτούρας εναντίον της διαφθοράς»

Δήμος Πάφου: Πήρε πίσω το Χρυσό Κλειδί από τον Μενέντεζ – «Δημιουργία κουλτούρας εναντίον της διαφθοράς»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου ανακοίνωσε ότι ανακάλεσε την απόφαση για απονομή στον Robert Menendez του τίτλου του Επίτιμου Δημότη Πάφου και του Χρυσού Κλειδιού της Πόλης.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Δήμου Πάφου, στη χθεσινή του συνεδρία υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε ομόφωνα όπως ανακαλέσει την απόφαση του προηγουμένου Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 22.12.2022 για απονομή του τίτλου του Επίτιμου Δημότη και του Χρυσού Κλειδιού της Πόλης της Πάφου στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Η.Π.Α. Robert Menendez.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η απόφαση λήφθηκε υπό το φως του γεγονότος ότι Δικαστήριο των Η.Π.Α. έκρινε στις 16 Ιουλίου ένοχο τον κ. Menendez και στις 16 κατηγορίες που αντιμετώπιζε στη δίκη για διαφθορά.

«Το Συμβούλιο έλαβε καθοριστικά υπόψη για τη λήψη της απόφασής του το γεγονός ότι ο κ. Menendez βρέθηκε ένοχος για τη διάπραξη αδικημάτων που ενέχουν διαφθορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων και του έργου του ως Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Η.Π.Α. Ο Δήμος θεωρεί ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμβάλλει έμπρακτα στη δημιουργία κουλτούρας εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, πράγμα που ενισχύει τους θεσμούς της κοινωνίας και της χώρας μας», σημειώνεται καταληκτικά στην ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέρχεται η ΕΚΤ: Πότε αναμένεται η επόμενη μείωση επιτοκίων – Η εικόνα της οικονομίας και η κατάσταση στην Κύπρο

Ηλεκτροδότηση: Πως προκύπτουν οι βλάβες; – Πόσο χρόνο χρειάζεται η αποκατάσταση και πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεται άμεσα η ΑΗΚ

Τον παρακολουθούσε για μέρες σε δρόμο της Λεμεσού – Του έδωσε γροθιά και πρόταξε μαχαίρι εναντίον του

Η προσευχή του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου με θέα τη θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Στάλθηκε μέσω Κύπρου ανθρωπιστική βοήθεια 200 τόνων προς τη Γάζα



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top