Θλίψη στον ιατρικό κόσμο: «Έφυγε» ο Πανίκος Γιάννικος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο: «Έφυγε» ο Πανίκος Γιάννικος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τέως διευθυντή Οδοντιατρικών Υπηρεσιών Κύπρου, Πανίκου Γιάννικου.

Ο τέως Διευθυντής Οδοντιατρικών Υπηρεσιών από την Κισσόνεργα Πάφου και τέως κάτοικος Λευκωσίαςν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αγλαντζιά, το Σάββατο 20 Ιουλίου, η ώρα 10:00.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 09:30, ενώ η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς.

Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Συμβούλιο Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE