Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Αστυνομικός είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τη φωτιά που ξέσπασε στο Ξυλιάτο.

Πρόκειται για 50χρονο ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η σύλληψη έγινε το βράδυ της 14ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε το βράδυ της 14ης Ιουλίου η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα αίτια που προκάλεσαν πυρκαγιά το περασμένο Σάββατο 13 Ιουλίου το μεσημέρι, στην περιοχή Ξυλιάτου.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 66 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν στις 15 Ιουλίου ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE