Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Αστυνομικός είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τη φωτιά που ξέσπασε στο Ξυλιάτο.

Πρόκειται για 50χρονο ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η σύλληψη έγινε το βράδυ της 14ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε το βράδυ της 14ης Ιουλίου η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα αίτια που προκάλεσαν πυρκαγιά το περασμένο Σάββατο 13 Ιουλίου το μεσημέρι, στην περιοχή Ξυλιάτου.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 66 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν στις 15 Ιουλίου ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE