Οδηγοί Προσοχή: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε σε ποιο σημείο

Οδηγοί Προσοχή: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε σε ποιο σημείο

Έκλεισε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι, η λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, η οποία ήταν κλειστή λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει τώρα ανοίξει.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE