Οδηγοί Προσοχή: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε σε ποιο σημείο

Οδηγοί Προσοχή: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε σε ποιο σημείο

Έκλεισε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι, η λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, η οποία ήταν κλειστή λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει τώρα ανοίξει.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE