LIKE ONLINE

Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Ιουλίου

Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Ιουλίου

Ο Πλούτωνας ενώνει τις δυνάμεις του με την Πανσέληνο του Ιουλίου και απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας σε όλα τα ζώδια, ωστόσο τα παρακάτω τρία θα επηρεαστούν περισσότερο, με διαφορετικούς τρόπους.

Μάλιστα η επιρροή των πλανητών αναμένεται να κρατήσει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, στις 28 Ιουλίου.

Υδροχόος

Ειδικά αν γεννηθήκατε στην αρχή της περιόδου του ζωδίου σας, αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες προκλήσεις για εσάς. Με την είσοδο του Ηλίου στον αστερισμό του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, θα έρθετε αντιμέτωποι με σχέσεις και καταστάσεις σε κατάσταση κατάρρευσης. Ή μπορεί να χάσετε εσείς την ισορροπία στην επιρροή σας στους άλλους, προβάλλοντας υπερβολικές απαιτήσεις ή δείχνοντας λιγότερη προσοχή από όση χρειάζονται.

Προετοιμαστείτε για συνθήκες αυξημένου στρες που μπορεί όμως στο τέλος αυτής της περιόδου να φέρουν κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Ποιος είπε όμως ότι οι αλλαγές είναι εύκολες;

Ιχθύς

Ο Ήλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα στον 6ο και στον 12ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας. Αντιμετωπίστε λοιπόν τα προβλήματα δουλειάς σας ή, αν έχετε κάποιο σύμπτωμα που σας προβληματίζει, επισκεφτείτε γιατρό. Στο γραφείο, συγκεκριμένα, μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε παιχνίδια εξουσίας ή με το τέλος μιας εποχής.

Προσοχή την Τρίτη 23 Ιουλίου, όταν μπορεί να ξεσπάσει μια σύγκρουση με κάποιες γυναίκες στη ζωή σας, όπως συγγενείς ή συναδέλφους, αφήνοντάς σας αναστατωμένους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Προσοχή και το Σάββατο 27 Ιουλίου, που μπορεί να βιώσετε μια σύντομη αλλά έντονη περίοδο ανάδυσης συναισθημάτων που κρύβονταν μέχρι τότε βαθιά μέσα σας. Το υποσυνείδητό σας μπορεί να πάρει το πάνω χέρι, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους και δυσάρεστες αλήθειες. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον 12ο οίκο σας, αρχίζει μια περίοδος που θα κρατήσει περίπου έναν μήνα, στη διάρκεια της οποίας θα κυριαρχήσουν υποσυνείδητες ανησυχίες και φόβοι. Με τον Πλούτωνα επίσης στον 6ο οίκο σας, δώστε, όπως και ο Ιχθύς, προσοχή σε προβλήματα υγείας και μην αμελήσετε μια ιατρική επίσκεψη. Μια σύγκρουση εξουσίας ή κάποιο άλλο πρόβλημα αυτές τις μέρες μπορεί να αναβιώσει δυσάρεστες αναμνήσεις. Ήρθε η στιγμή να τις αντιμετωπίσετε και να τις διαχειριστείτε.

Μέχρι την Τετάρτη, θα κληθείτε να ασχοληθείτε και με τις σχέσεις σας: Μήπως είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν σας ή προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα με το έτερον ήμισυ; Ίσως χρειαστεί επίσης να ολοκληρώσετε μια εργασία που δεν θέλετε να κάνετε με τίποτα αλλά, όπως θα διαπιστώσετε, στην πραγματικότητα δεν έχετε άλλη επιλογή. Το Σάββατο μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με κάποιον συγγενή ή γείτονά σας, θα χρειαστεί όμως να αναρωτηθείτε: είναι τα πράγματα, όντως, τόσο άσχημα ή μήπως το μυαλό σας παίζει παιχνίδια, προκαλώντας σας αδικαιολόγητο φόβο και άγχος και δίνοντας δυσανάλογες διαστάσεις σε ένα γεγονός;

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατριχιάζουν οι περιγραφές αιχμαλώτου στο «Τ» - «Τρώγαμε ξύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ - 50 χρόνια μετά ακούω τους βομβαρδισμούς στα αυτιά μου»

• Συγκλονιστική αποκάλυψη για το 1974 - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιχμαλώτων Πολέμου - Φωτογραφίες

• «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 36χρονου μοτοσικλετιστή που «έσβησε» στην Αγία Νάπα - Τι κατέδειξε

• Αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια και ανέσυραν μαχαίρια - Νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο

• Στο Μακάρειο 4χρονο αγοράκι - Έπεσε σε πισίνα ενώ έπαιζε



Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο «Τ»: «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης» - «Ενόσω δεν υπάρχει λύση, είμαστε όλοι ηττημένοι»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο «Τ»: «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης» - «Ενόσω δεν υπάρχει λύση, είμαστε όλοι ηττημένοι»

Πέρασαν 50 ολόκληρα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Στόχος κάθε Κυβέρνησης έκτοτε ήταν η λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top