Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Δρούσεια

Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Δρούσεια

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην κοινότητα Δρούσειας της επαρχίας Πάφου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 10:35 στην στην τοποθεσία «Βουρνιά», «τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:35 αφού έκαψε έκταση ενός δεκαρίου με χαμηλή άγρια βλάστηση και καλαμιώνες».

«Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν έξι άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερα άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα», προστίθεται.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν επίσης ένα άτομο με προωθητή γης, καθώς και ένα μέλος εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE