Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας υποδέχεται απόψε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας υποδέχεται απόψε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχεται απόψε στο Προεδρικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα υποδεχθεί τον κ. Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο, λίγο πριν τις οκτώ.

Θα ακολουθήσει σύντομη συνάντηση των δύο ηγετών μετά συζύγων στο στο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, προτού οι δύο ηγέτες μεταβούν στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την παρουσίαση του Συμμετοχικού Έργου Τέχνης «ΝΗΜΑΤΑ».

Θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, θα μεταβούν στο χώρο του αμφιθεάτρου του Προεδρικού Μεγάρου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις μαύρες επετείους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE