Μάθιου Πέρι: Διάσημη γυναίκα φέρεται να συνδέεται με τον θάνατό του

Μάθιου Πέρι: Διάσημη γυναίκα φέρεται να συνδέεται με τον θάνατό του

Η ανώνυμη γυναίκα είναι η δεύτερη που συνδέεται με τον θάνατο του Πέρι μετά την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ. Η έρευνα της αστυνομίας του Λος Αντζελες για τη θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης του Πέρι αποκάλυψε την εμπλοκή μιας άλλης φίλης, δηλώνει το InTouch.

Η ανώνυμη μέχρι στιγμής γυναίκα φέρεται να ισχυριζόταν ότι ήταν νηφάλια, αλλά ήταν ένα «κινούμενο φαρμακείο», σύμφωνα με μια πηγή. Επίσης, φέρεται να έχουν προκύψει φωτογραφικά στοιχεία που δείχνουν τη γυναίκα μαζί με τον Πέρι στο γραφείο ενός γιατρού που συνταγογραφούσε στον ηθοποιό κεταμίνη. Οι δυο τους παρέπεμπαν ο ένας τον άλλον στους αντίστοιχους γιατρούς τους προκειμένου να προμηθευτούν το φάρμακο και συχνά εκμυστηρεύονταν ο ένας στον άλλον τις μάχες τους για τον εθισμό, υποστήριξε η πηγή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE