Ο κακός χαμός στο αυτοκινητόδρομο: Πυκνή τροχαία κίνηση λόγω εργασιών - Δείτε πού για αποφυγή της ταλαιπωρίας

Ο κακός χαμός στο αυτοκινητόδρομο: Πυκνή τροχαία κίνηση λόγω εργασιών - Δείτε πού για αποφυγή της ταλαιπωρίας

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή Παρεκκλησιάς, όπου από τις 5.00 το πρωί της Κυριακής, διεξάγονται εργασίες, για τις οποίες είναι κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετεύεται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου προς Λευκωσία, το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ των περιοχών Άγιος Τύχωνας και Μονή, ενώ για τις διακινήσεις τους προς την πόλη της Λεμεσού, οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

Για τους σκοπούς των οδικών έργων, είναι κλειστό από τις 5.00 το πρωί σήμερα, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον κόμβο Παρεκκλησιάς. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Κλείνει την Κυριακή [21/07] ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά λόγω εργασιών

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE