ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο κακός χαμός στο αυτοκινητόδρομο: Πυκνή τροχαία κίνηση λόγω εργασιών - Δείτε πού για αποφυγή της ταλαιπωρίας

Ο κακός χαμός στο αυτοκινητόδρομο: Πυκνή τροχαία κίνηση λόγω εργασιών - Δείτε πού για αποφυγή της ταλαιπωρίας

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή Παρεκκλησιάς, όπου από τις 5.00 το πρωί της Κυριακής, διεξάγονται εργασίες, για τις οποίες είναι κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετεύεται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου προς Λευκωσία, το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Εναλλακτικά οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ των περιοχών Άγιος Τύχωνας και Μονή, ενώ για τις διακινήσεις τους προς την πόλη της Λεμεσού, οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

Για τους σκοπούς των οδικών έργων, είναι κλειστό από τις 5.00 το πρωί σήμερα, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον κόμβο Παρεκκλησιάς. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, το οποίο λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Κλείνει την Κυριακή [21/07] ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά λόγω εργασιών

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πόλος έλξης η Κύπρος: «Απογειώθηκε» ο τουρισμός τον Ιούνη – Οι χώρες που μας προτίμησαν και οι κυριότεροι λόγοι

• Μονογονιός με λευχαιμία: Μεγάλο μέρος της φαρμακευτικής αγωγής δεν καλύπτεται από το ΓΕΣΥ - Συγκινητική ανταπόκριση από πολίτες

• Πήρε σβάρνα παραλίες και έκλεβε νεαρός: Πώς «κάηκε» και έφτασαν στη σύλληψη του

• Αναλυτικά ο καιρός: Καμίνι η Κύπρος με κίτρινη προειδοποίηση - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία

• Ευρυδίκη: Συγκλονίζει το νέο της τραγούδι για την επέτειο της εισβολής - Ακούστε το



Έτοιμος για τολμηρές αποφάσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Ποια μηνύματα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Έτοιμος για τολμηρές αποφάσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Ποια μηνύματα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Κρίσιμους και δύσκολους μήνες χαρακτήρισε τους επόμενους μήνες για το κυπριακό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρέστη σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, για καταδίκη της τουρκικής εισβολής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top