LIFESTYLE

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef

Η Ντέμη Γεωργίου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η πρώην παίκτρια του MasterChef κατέληξε, ενώ βρισκόταν διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, όσο βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα. 

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της  και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα όμως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγες μέρες πριν, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και το Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Η οντισιόν της στο MasterChef

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει

• Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων - Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων

• Θερμοπληξία: Έχασε την μάχη με την ζωή 64χρονη - Στο Νοσοκομείο άλλα τρία πρόσωπα

• Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο Εθνοφρουρών – Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατάρρευσης του ενός



Ανάλυση: Κινητικότητα στο Κυπριακό - Eυσεβοποθισμοί και πραγματικότητες

Ανάλυση: Κινητικότητα στο Κυπριακό - Eυσεβοποθισμοί και πραγματικότητες

«Δεν νοείται η Κύπρος, κράτος-μέλος της ΕΕ, πενήντα χρόνια μετά την τραγωδία του 1974, να παραμένει διαιρεμένη». Αυτά ήταν τα λόγια του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη πρόσφατη συνάντηση των δύο στην Ουάσιγκτον, όπως έγραψε ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφερόμενος στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top