LIKE ONLINE

Αγανακτισμένος ταξιδιώτης έχασε τις αποσκευές του και δημιούργησε ιστοσελίδα για να ξεφτιλίσει τις αεροπορικές εταιρίες

Αγανακτισμένος ταξιδιώτης έχασε τις αποσκευές του και δημιούργησε ιστοσελίδα για να ξεφτιλίσει τις αεροπορικές εταιρίες

Προγραμματιστής δημιούργησε έναν ιστότοπο για να ντροπιάσει τις αεροπορικές εταιρείες, αφού κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού έχασε τις αποσκευές της φίλης του.

Ένας άνδρας πήρε την κατάσταση στα χέρια του, αφού μια αεροπορική εταιρεία έχασε τις αποσκευές της φίλης του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Αντί να ξεσπάσει με ένα οργισμένο email, επέλεξε να δημιουργήσει έναν ολόκληρο ιστότοπο που θα αποκαλύπτει κάθε μέρα την άθλια εξυπηρέτηση ορισμένων αεροπορικών εταιρειών.

Ο επιχειρηματίας Pieter Levels είναι ο άνθρωπος πίσω από το Luggage Losers. Ο ιστότοπος είναι ακριβώς αυτό που γράφει στην ετικέτα του, παρέχει πλούσια δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα ποσοστά απώλειας αποσκευών σε όλο τον κόσμο.

Ο Pieter δήλωσε ότι η έμπνευση για τον ιστότοπο ήρθε αφού μια αεροπορική εταιρία έχασε τις αποσκευές της συντρόφου του. «Συνειδητοποίησα ότι κανείς δεν συλλέγει δεδομένα για το πόσες αποσκευές χάνουν συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες κάθε μέρα. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω αυτό τον ιστότοπο. Αυτό με βοηθάει (και ελπίζω και εσάς) να κάνω κρατήσεις σε αεροπορικές εταιρείες που καταβάλλουν προσπάθειες για να μην χάσουν τις αποσκευές τους ή να τις επιστρέψουν γρήγορα στους πελάτες τους!».

Ο ιστότοπος κέρδισε γρήγορα την εκτίμηση των ταξιδιωτών για τη διαφάνεια και τη στήριξή του σε δεδομένα που δημιουργούνται από τους ίδιους τους χρήστες. Συγκεντρώνει πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες δημόσιες πλατφόρμες όπου οι ταξιδιώτες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, συμπεριλαμβανομένων των περιστατικών απώλειας αποσκευών. Αυτή η προσέγγιση που βασίζεται στο πλήθος όχι μόνο αναδεικνύει συγκεκριμένα περιστατικά, αλλά και διαμορφώνει μια ευρύτερη εικόνα των τάσεων για τον κακό χειρισμό των αποσκευών σε διάφορες αεροπορικές εταιρείες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Η κατάσταση υγείας των παιδιών - Συνολικά επισκέφθηκαν το νοσοκομείο 26 πρόσωπα

• Καταγγέλλουν τον Φειδία για τα «απαξιωτικά» λόγια του – Ζητούν να απολογηθεί στην κάθε μάνα, σύζυγο, αδερφό και παιδί αγνοουμένου

• Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μας σιγοψήνει καθημερινά ο καιρός – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

• Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία του συντρόφου της

• Ασύλληπτο περιστατικό στην Ελλάδα: Μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στο χέρι και βγήκε με… έγκαυμα στο πόδι – Ο λόγος



Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ενώ η Άγκυρα δια του Ταγίπ Ερντογάν τεντώνει το σχοινί σε ότι αφορά τις απαράδεκτες αξιώσεις στο κυπριακό στρέφοντας τα πυρά και προς τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, Αθήνα και Λευκωσία φαίνεται να ευθυγραμμίζονται πλήρως, σε ότι αφορά στα επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top