Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Χειροπέδες σε δύο εργαζόμενους – Κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία δύο παιδάκια

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Χειροπέδες σε δύο εργαζόμενους – Κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία δύο παιδάκια

Η Αστυνομία συνέλαβε δυο εργαζόμενους στο ξενοδοχείο όπου προκλήθηκε αναστάτωση μετά την χλωρίωση του νερού της πισίνας λόγω εργασιών που διεξάγονταν, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στην Γεροσκήπου.

Πρόκειται για δύο εργαζομένους ηλικίας 28 και 57 χρονών αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, τοποθετούσαν χημικά για σκοπούς συντήρησης της πισίνας, φαίνεται πως προκλήθηκαν αναθυμιάσεις. Επισκέφθηκαν το νοσοκομείο 26 πρόσωπα, 12 ενήλικες και 14 ανήλικοι. Δύο παιδιά, αγοράκια ηλικίας 8 και 9 χρονών θα κρατηθούν προληπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE