Υπό κράτηση 43χρονος που φέρεται να επιχείρησε να κλέψει δέματα από Γραφείο Μεταφορών

Υπό κράτηση 43χρονος που φέρεται να επιχείρησε να κλέψει δέματα από Γραφείο Μεταφορών

Στην σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 43χρονος φέρεται να επιχείρησε χθες Δευτέρα να κλέψει δέματα από Γραφείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 43χρονος που διαμένει στην Πάφο φέρεται να έκλεψε δέματα από το Γραφείο Μεταφορών όταν έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους και στην προσπάθεια του να διαφύγει κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα χωρίς να τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε ότι ο 43χρονος εισήλθε στο χώρο αποθήκευσης Γραφείου Μεταφορών στην Πάφο και απέσπασε τρία δέματα.

Στην σκηνή έσπευσε περίπολο της Αστυνομίας Πάφου που είχε κληθεί και προχώρησε στην σύλληψη του 43χρονου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE