LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις τις επόμενες ημέρες

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις τις επόμενες ημέρες

Τα πιο κάτω ζώδια θα την περάσουν ζάχαρη, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, για ακόμα μια φορά, αν είσαι γεννημένος προς το τέλος του γ' δεκαημέρου, καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για τις σχέσεις σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων και με πλήρη επίγνωση θα κόψεις κάποιους δεσμούς με το παρελθόν, που πλέον έχουν... χαλαρώσει. Σε πολλές περιπτώσεις, θα νιώσεις ότι τα αισθήματα σου βάζουν εμπόδια, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρείς ότι σε κάνουν ό,τι θέλουν, λόγω της ανεκτικότητάς σου. Όμως, θα έχεις τη θέληση να τα βάλεις όλα κάτω και να βρεις τις σωστές λύσεις. Σίγουρα μια ισορροπία ανάμεσα στο ρεαλισμό και το συναίσθημα σου είναι απαραίτητη και όσο πιο σύντομα καταλάβεις ότι υπάρχουν τρόποι και να εκφράζεις ό,τι αισθάνεσαι και παράλληλα να μην έχεις ενοχές, αν αρνείσαι κάτι. Υπάρχει πάντως πιθανότητα να βγάλεις μια αποστασιοποιημένη και πιο ψυχρή συμπεριφορά, αν έρθεις αντιμέτωπος με γκρίνια, μουρμούρα για το παραμικρό ή υπερβολική "ευαισθησία" και δεν επικρατεί η κοινή λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει και αυτή η Υπερπανσέληνος στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, στις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται ανάγκη και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη και ό,τι κάνεις τώρα θα φανεί στο άμεσο μέλλον, γι’ αυτό, μην αφήνεις το συναίσθημα της στιγμής να σε παρασύρει και αναρωτήσου, αν πραγματικά κάθε σου απόφαση για το καλό σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους για χάρη του παρελθόντος και των στιγμών που μοιραστήκατε. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή εμφανιστεί μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη προοπτική και αρχίσεις να μπαίνεις στο ερωτικό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ 

Με την Πανσέληνο στον 4ο οίκο σου, καλείσαι να αντιμετωπίσεις οικογενειακά κυρίως ζητήματα που θα αρχίσουν να αυξάνονται, αν εσύ δε λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναφέρεις τις ισορροπίες, να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη ή λίγο νερό στο κρασί σου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τη θέση σου και ας αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Κληρονομικά ή ένα ακίνητο που σε απασχολεί θα είναι πιο πολύπλοκο απ' ό,τι υπολόγιζες, γι' αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή και συνεννόηση με άλλα πρόσωπα της οικογένειας, αν κι αυτά είναι άμεσα ενδιαφερόμενα. Από την άλλη, κάνε μια έρευνα για αγορά σπιτιού ή ειδών, καλό θα ήταν όμως να μην τα αγοράσεις αυτή την περίοδο.

ΚΡΙΟΣ 

Η Πανσέληνος, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, όπου θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις, αλλαγές αλλά και ζητήματα για τα οποία καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα ξεκαθαρίσεις, όπως και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι δε θέλεις να κάνεις, να σταματήσεις να φαντάζεσαι διάφορα και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται να πάρεις μια άλλη πορεία, να νιώσεις την ανάγκη να αυτονομηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου ή να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση, που απαιτεί αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Σαφώς, θα υπάρξουν ανταγωνισμοί κι οι αντιπαλότητες, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, θα το καταλάβεις αργότερα, αφού δείχνουν ότι σε συμπαθούν, όπως επίσης και εντάσεις με ανώτερους και ισχυρά πρόσωπα στα καλά του καθουμένου. Όμως, εκεί θα πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητες και να βγάλεις μαεστρία, για να αποφύγεις κακοτοπιές, όχι να περάσεις στην επίθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με την Πανσέληνο στον 2ο οίκο σου, επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σου τομέα, όπου και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική στη διαχείρισή σου. Ενδεχομένως να περιοριστείς στα αναγκαία έξοδα και να αρχίσεις να «μαζεύεις» χρήματα για μια επενδυτική ή άλλη κίνηση, που σκέφτεσαι να κάνεις. Επιπλέον, μπορεί να μην προχωρήσεις μια συμφωνία, αν νιώθεις αβέβαιος για το μέλλον της ή να προβείς σε μία άλλη, που μπορεί να μην είναι τόσο κερδοφόρα αυτή τη στιγμή, αλλά έχει προοπτικές. Όσον αφορά στην ερωτική και κυρίως στη σεξουαλική σου ζωή, ξεκινά μια περίοδος όπου είτε τα οικονομικά θα επηρεάζουν την… ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται συχνά και θα πέσει η… απόδοσή σου είτε θα δώσεις αρκετή σημασία όχι τόσο στο σεξ και τις προσωρινές απολαύσεις, αλλά στα συναισθήματά σου. Πάντως, αν δείξεις το σοβαρό σου πρόσωπο, οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου θέματα και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Είναι πιθανό να αλλάξεις τελείως την πολιτική της διαχείρισής σου, όπως επίσης, το παρελθόν να επιστρέψει και να σε αναγκάσει να διευθετήσεις υποθέσεις σχετικές με ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια, περιουσιακά και να κλείσεις σχετικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο κι ένα κέρδος που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με πολλά από αυτά μια ώρα αρχύτερα. Ο ερωτικός-σεξουαλικός τομέας θα επηρεαστεί εξίσου, όπου μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη και μαζί του θα βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Η υπάρχουσα σχέση σου, που είτε δεν καλύπτει πια βασικές ανάγκες σου είτε έχει χαθεί η φλόγα, θα σε απασχολήσει και ενδεχομένως να χρειαστεί να την αναζωπυρώσεις ή να θίξεις βασικά ζητήματα, έτσι ώστε να λυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Πανσέληνος γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, η ερωτική σου ζωή περνά πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου, είτε αναγκαστικά, μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν και θα απαιτήσουν το μέγιστο του ενδιαφέροντός σου είτε γιατί εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Θα μπουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου, που θα σε σπρώξουν να δημιουργήσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα, επειδή θα αισθάνεσαι ότι αξίζεις παραπάνω. Δεν αποκλείεται, όμως, ένας έρωτας να τελειώσει, από τη στιγμή που θα αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων ή δε θα σου παρέχει καμία αίσθηση πίστης κι ασφάλειας. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αυτά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα αναγκαστείς να γίνεις αυστηρός/η. Αν δεν έχεις, ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δημιουργία τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Πού αποδίδεται ο τραυματισμός του - Μαρτυρία για μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

• Πλήθος παραπόνων για τις χθεσινές διακοπές στο ρεύμα - Που οφείλονται τελικά - Πρόβλημα και στη σελίδα της ΑΗΚ

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ήταν φροντιστής δωματίου ο 28χρονος που ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις - Όσα ερευνά η Αστυνομία

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»

• Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση της πρώην συντρόφου της, Άλκηστις



Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ενώ η Άγκυρα δια του Ταγίπ Ερντογάν τεντώνει το σχοινί σε ότι αφορά τις απαράδεκτες αξιώσεις στο κυπριακό στρέφοντας τα πυρά και προς τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, Αθήνα και Λευκωσία φαίνεται να ευθυγραμμίζονται πλήρως, σε ότι αφορά στα επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top