ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίες: Τέλος οι πετσέτες στα κρεβατάκια - Δραστικά μέτρα σε Πρωταρά και Παραλίμνι

Παραλίες: Τέλος οι πετσέτες στα κρεβατάκια - Δραστικά μέτρα σε Πρωταρά και Παραλίμνι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας σχετικά με ενοικίαση ξαπλώστρας και ομπρέλας στις παραλίες του.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται, «Καλούνται οι επισκέπτες των παραλιών, όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας έχει μετά λύπης παρατηρήσει το φαινόμενο ότι πολλοί λουόμενοι τοποθετούν πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα επάνω στις ξαπλώστρες του Δήμου κατά τις πρωινές ή ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με σκοπό την κράτησή τους -σε αρκετές περιπτώσεις πριν την ενοικίασή τους- και προσέρχονται πολύ αργότερα στην παραλία. Ως εκ τούτου, για τερματισμό του συγκεκριμένου φαινομένου και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των λουομένων που προσέρχονται στις παραλίες του Πρωταρά, ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας θα προβεί σε δραστικά μέτρα ούτως ώστε το φαινόμενο αυτό να τερματιστεί.

Καλούνται οι επισκέπτες των παραλιών, όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν διαπιστωθεί από το προσωπικό του Δήμου, ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με στόχο την κράτηση των ειδών, αυτά θα απομακρύνονται από το προσωπικό του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι οι λουόμενοι οφείλουν να σέβονται τις παραλίες αλλά και την περιουσία του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας και να ακολουθούν τις υποδείξεις τόσο του προσωπικού όσο και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές πινακίδες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών γίνεται και μέσω τραπεζικής κάρτας καθώς και μέσω ανέπαφης συναλλαγής έξυπνου κινητού τηλεφώνου και καλούνται οι επισκέπτες όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έναντι των συναλλαγών με μετρητά προς διευκόλυνση κοινού και δημοτικών υπαλλήλων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Πού αποδίδεται ο τραυματισμός του - Μαρτυρία για μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

• Πλήθος παραπόνων για τις χθεσινές διακοπές στο ρεύμα - Που οφείλονται τελικά - Πρόβλημα και στη σελίδα της ΑΗΚ

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ήταν φροντιστής δωματίου ο 28χρονος που ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις - Όσα ερευνά η Αστυνομία

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»

• Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση της πρώην συντρόφου της, Άλκηστις



Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ενώ η Άγκυρα δια του Ταγίπ Ερντογάν τεντώνει το σχοινί σε ότι αφορά τις απαράδεκτες αξιώσεις στο κυπριακό στρέφοντας τα πυρά και προς τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, Αθήνα και Λευκωσία φαίνεται να ευθυγραμμίζονται πλήρως, σε ότι αφορά στα επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top