ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Μήπως άλλο είναι το πρόβλημά σας με την Κουλιτσένκο;  

Μήπως άλλο είναι το πρόβλημά σας με την Κουλιτσένκο;   

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά μέσα στο ψυχαναγκαστικό κλάμα και οδυρμό του Σαββατοκύριακου με αφορμή τα 50χρονα της εισβολής προλάβαμε να πάθουμε κι έναν μίνι ηθικό πανικό με αφορμή την ιδιωτική ζωή της μίας εκ των σημαιοφόρων της κυπριακής ολυμπιακής αποστολής, άλτριας του ύψους, Έλενα Κουλιτσένκο.

Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα μιας ελλαδικής βολικά περιθωριακής clickbait ιστοσελίδας ότι η  Κουλιτσένκο “εκτός από κόρη Ρώσου ολιγάρχη με χρυσό διαβατήριο έχει και σελίδα στο Onlyfans με γυμνά βίντεο”. Η “είδηση” εξαπλώθηκε τάχιστα στα κυπριακά media προκαλώντας παράκρουση στην εγχώρια συντηρητικούρα που βγήκε να μας κουνήσει επιδεικτικά το δάχτυλο ζητώντας την αντικατάσταση της Κουλιτσένκο γιατί “δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της αλλά μια χώρα που βρίσκεται ακόμα υπό τουρκική κατοχή” (η οποία προφανώς είναι η δικιά μας Κόκα Κόλα που πάει με όλα) και δεν αντιπροσωπεύει “τα υγιή πρότυπα και τους πρεσβευτές των υψηλών ιδεωδών του αθλητισμού” όπως χαρακτήρισε τους σημαιοφόρους η Υπ. Παιδείας και Αθλητισμού. 

Αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι ΔΕΝ είναι αυτό το πραγματικό τους πρόβλημα με την Κουλιτσένκο.

Βλέπετε η 22χρονη πρωταθλήτρια τικάρει με την ύπαρξή της και μόνο όλα τα κουτάκια του σεξισμού, της ξενοφοβίας και της τυφλής ιδεολογικής εμμονής. Είναι νέα, όμορφη, Ρωσίδα στην καταγωγή συνεπώς φέρει το προΠουτινικό αμάρτημα, ο ολιγάρχης πατέρας της απέκτησε χρυσό διαβατήριο επί Αναστασιάδη και το κερασάκι στην τούρτα... έχει λογαριασμό OnlyFans που σημαίνει πως είναι εξώλης και προώλης - άσε που υποψιαζόμαστε ότι μπορεί -Θεός φυλάξοι!- να κάνει και σεξ! Όπως καταλάβατε πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να βάλλεται κυριολεκτικά από κάθε κατεύθυνση. Δεν είχε υπόθεση η κοπέλα. Τέτοιο ταυτόχρονο triggering σε κάθε απόχρωσης συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχεις. Η Έλενα τα κατάφερε με το να υπάρχει και μόνο.

Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Κατ’ αρχάς υπάρχει καλύτερη εκπροσώπηση της σύγχρονης Κυπριακής Δημοκρατίας από μία κάτοχο χρυσού διαβατηρίου του Τέως; Υπάρχει καλύτερη υπενθύμιση της σαπίλας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ρεμούλας, της υποκρισίας και του ψευτοπατριωτισμού από το έμβλημα της δεκαετίας Αναστασιάδη; Και μόνο γι’ αυτό αξίζει όχι μόνο να είναι σημαιοφόρος μη σας πω και μόνιμη αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ.

Η Κουλιτσένκο δηλώνει πως ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και τα βίντεο προϊόν ΑΙ. Προσωπικά δεν δίνω μισό ποντικοκούραδο για το αν η κοπέλα έχει ή όχι OnlyFans, το κάνει με το σώμα της, στην προσωπική της ζωή και στον ελεύθερο χρόνο της. Πως, με τι και με ποιους τη βρίσκει. Έχουν σχέση όλα αυτά με τις αθλητικές της επιδόσεις; Όχι βέβαια. Μαζί με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς όπως είπε η ΚΟΕ κατέχουν την υψηλότερη θέση παγκόσμια από τους Κύπριους αθλητές. Μήπως η Κουλιτσένκο έκλεψε, βρέθηκε ντοπαρισμένη, εξαπάτησε ή πλακώθηκε στο ξύλο; Μήπως έβρισε χυδαία κάποιον, υποστήριξε δημόσια εισβολές και γενοκτονίες ή προέβη σε ρατσιστικές, ομοφοβικές, γενικά προσβλητικές δηλώσεις;  Ή μήπως διαπραγματευόταν στα μουλωχτά τη διχοτόμηση της πατρίδας της; Μπορεί όλα τα παραπάνω στην εκτός γηπέδων ζωή να της εξασφάλιζαν τουλάχιστον πολιτική καριέρα, στον αθλητισμό όμως τιμωρούνται με κανσελάρισμα. Δεν έκανε τίποτα απ’ όλα αυτά, απλά πληρώνει το γεγονός ότι είναι μια νεαρή όμορφη Ρωσίδα σε έναν κόσμο που βρίθει από μισογύνικα ραμολιμέντα και incels.

Ω ναι, η Κύπρος του Γιαννάκη, του Αββακούμ, του Cow βυζί και της έδρας του PornHub δεν ανέχεται να την εκπροσωπεί μια κορυφαία αθλήτρια που μπορεί και να έχει OnlyFans, δεν συνάδει βλέπετε με τον θρησκόληπτο, υποκριτικό ψευτοπουριτανισμό μιας μπρος-παρθένα-κι-από-πίσω-μπαίνουν-τρένα κοινωνίας. Ανέχεται όμως από πατριδοκάπηλους και διεφθαρμένους μέχρι κοινούς απατεώνες με την ελπίδα ότι την επόμενη φορά δεν θα μείνει εκτός μοιρασιάς.

Ευτυχώς η ΚΟΕ στάθηκε στο ύψος της και κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό με τη Κουλιτσένκο και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής της. Εκείνη κρατήσει μαζί με τον Μίλαν την κυπριακή σημαία στην έναρξη των Ολυμπιακών προς μεγάλη απογοήτευση αυτών που έκαναν σημαία την υποκρισία τους.

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Πού αποδίδεται ο τραυματισμός του - Μαρτυρία για μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

• Πλήθος παραπόνων για τις χθεσινές διακοπές στο ρεύμα - Που οφείλονται τελικά - Πρόβλημα και στη σελίδα της ΑΗΚ

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ήταν φροντιστής δωματίου ο 28χρονος που ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις - Όσα ερευνά η Αστυνομία

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»

• Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση της πρώην συντρόφου της, Άλκηστις



Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ενώ η Άγκυρα δια του Ταγίπ Ερντογάν τεντώνει το σχοινί σε ότι αφορά τις απαράδεκτες αξιώσεις στο κυπριακό στρέφοντας τα πυρά και προς τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, Αθήνα και Λευκωσία φαίνεται να ευθυγραμμίζονται πλήρως, σε ότι αφορά στα επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top