ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Θανάση: «Δεν έχω να πω τίποτε», δήλωσε ο Σταυριανός - Τον Σεπτέμβριο η συνέχεια της διαδικασίας

Υπόθεση Θανάση: «Δεν έχω να πω τίποτε», δήλωσε ο Σταυριανός - Τον Σεπτέμβριο η συνέχεια της διαδικασίας

Στο Ανώτατο Δικαστήριο ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία για την αίτηση του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού για αμφισβήτηση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας Ντόριας Βαρωσιώτου ότι ο θάνατος του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου επήλθε από στραγγαλισμό και όχι από εκούσια πτώση εξ ύψους.

Όπως μετέδωσε το κανάλι SIGMA, η διαδικασία διήρκησε 25 λεπτά, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκο Κληρίδη να υποβάλλει ένσταση στο αίτημα του Πανίκου Σταυριανού ενώ ζήτησε διορία μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για να υποβάλει την ένσταση.

Η συνέχεια της διαδικασίας για την αίτηση του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού ορίστηκε για το Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι, κατά την διάρκεια της διαδικασίας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης ανέφερε ότι η Γενική Εισαγγελία δεν θα φέρει ένσταση στο αίτημα του Σταυριανού αν και είχε εντοπίσει σφάλματα στις ενδιάμεσες αποφάσεις και στο πόρισμα.

Σε δηλώσεις του έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Πανίκος Σταυριανός ανέφερε ότι «στην παρούσα φάση δεν έχω να πω τίποτε. Όταν τελειώσει η διαδικασία θα μιλήσω επιτέλους».

Δείτε σε απόσπασμα όλες τις εξελίξεις:

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος του κ. Σταυριανού, Ανδριάνα Κλαΐδη είχε αναφέρει πως ο ιατροδικαστής μετά το πόρισμα και την κατάληξή του, ότι ο θάνατος ήταν συνεπεία στραγγαλισμού, θεώρησε ορθό να καταχωρήσει αίτηση για να αμφισβητήσει το πόρισμα και αποτάθηκε στην Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου για να δοθεί άδεια για ακύρωσή του, καθώς «υποστηρίζει εδώ και 19 και πλέον έτη ότι η αιτία θανάτου ήταν πτώση εξ ύψους και δεν συνέβαλε κανένα τρίτο πρόσωπο στο θάνατό του».

Υποστήριξε πως έχει παραβιαστεί το δικαίωμα του πελάτη της να ακουστεί, όπως δεν είχαν ακουστεί και άλλοι εμπειρογνώμονες που υποστηρίζουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε πτώση εξ ύψους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Πήγαν σε σπίτι και απείλησαν πατέρα και γιο με αφορμή κλοπή οχήματος - Κατέληξαν με χειροπέδες τρία πρόσωπα

• Ιωάννα Τούνη: Απαντά μέσα από την πισίνα σε όσους ρωτάνε αν εργάζεται - Δείτε βίντεο



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top