Τραγωδία έξω από το Άργος με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Τραγωδία έξω από το Άργος με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους – Άστρους Κυνουρίας. Πιο συγκεκριμένα, έγινε εκτροπή μηχανής, με θανάσιμο τραυματισμό ενός άντρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, της 24ης Ιουλίου 2024, στο 16,4ο χλμ. του δρόμου Άργους – Άστρους, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους – Μυκηνών, σύμφωνα με το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE