ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστός απόψε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού - Συνεχίζονται οι εργασίες

Κλειστός απόψε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού - Συνεχίζονται οι εργασίες

Κλειστό θα είναι απόψε Πέμπτη, 25 Ιουλίου, τμήμα του αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, λόγω ολονύκτιων εργασιών που θα διεξάγονται μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού. Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, όπου θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του δρόμου.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 6.00 το πρωί αύριο Παρασκευή, 26 Ιουλίου, για ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος, στο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια τους θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς τη Λεμεσό, από το ύψος της εξόδου προς τη Βιομηχανική Περιοχή Λατσιών, μέχρι το ύψος της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας Λεμεσού. Οι διερχόμενοι οδηγοί θα μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της εισόδου από τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, στο τμήμα του δρόμου από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 300-500 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 5.00 τα ξημερώματα αύριο Παρασκευή, 26 Ιουλίου, για χάραξη οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος. Άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, 22 Ιουλίου και ολοκληρώνονται αύριο το πρωί.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα: Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος - Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικοδομής

• Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο: Θύμα ο 29χρονος Αντώνης Αντωνιάδης - Αυτοί είναι οι ύποπτοι

• Θα αγοράζουμε συσκευές με εγγύηση και ανταλλακτικά για 10 χρόνια – Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Χ. Θεοπέμπτου

• Όριο ταχύτητας: Πόσο κοστίζει το πρόστιμο ανά χιλιόμετρο; - Τι συμβαίνει στην περίπτωση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης

• Coolcation: Η νέα τάση στα ταξίδια που έφερε τα «άνω-κάτω» - Πώς επηρεάζεται η Κύπρος

• Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του - Τα νεότερα για την υγεία του



ΠτΔ: Μας ενδιαφέρουν χαρτοφυλάκια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπου η ΚΔ θα έχει προστιθέμενη αξία

ΠτΔ: Μας ενδιαφέρουν χαρτοφυλάκια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπου η ΚΔ θα έχει προστιθέμενη αξία

Τα χαρτοφυλάκια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα οποία μας ενδιαφέρουν είναι αυτά που η Κυπριακή Δημοκρατία θα έχει προστιθέμενη αξία, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανέφερε πως μέχρι τις 30 Αυγούστου θα απαντήσει γραπτώς σε σχετική επιστολή της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top