ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται για στενότερες σχέσεις ΕΕ με Αρμενία»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται για στενότερες σχέσεις ΕΕ με Αρμενία»

Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην ΕΕ για στενότερες σχέσεις με την Αρμενία, ενισχύοντας την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα, ανέφερε την Πέμπτη το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανάρτησή του στο 'Χ', το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι οι αποφάσεις της ΕΕ για την παροχή βοήθειας μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού για την Ειρήνη (EPF) στην Αρμενία και την έναρξη διαλόγου για την ελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων είναι σημαντικά βήματα προόδου στους δεσμούς του μπλοκ με την Αρμενία.

«Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην ΕΕ για στενότερες σχέσεις με την Αρμενία, ενισχύοντας την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα», σημειώνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE