ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται για στενότερες σχέσεις ΕΕ με Αρμενία»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται για στενότερες σχέσεις ΕΕ με Αρμενία»

Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην ΕΕ για στενότερες σχέσεις με την Αρμενία, ενισχύοντας την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα, ανέφερε την Πέμπτη το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανάρτησή του στο 'Χ', το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι οι αποφάσεις της ΕΕ για την παροχή βοήθειας μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού για την Ειρήνη (EPF) στην Αρμενία και την έναρξη διαλόγου για την ελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων είναι σημαντικά βήματα προόδου στους δεσμούς του μπλοκ με την Αρμενία.

«Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην ΕΕ για στενότερες σχέσεις με την Αρμενία, ενισχύοντας την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα», σημειώνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.