ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο

Τη στιγμή του τραγικού τροχαίου δυστύχηματος στο οποίο ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην Τουρκία όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γέφυρα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή έχασαν τη ζωή τους ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογκμούς, η 35χρονη σύζυγός του, Εμινέ και τα δύο παιδιά τους ο 16χρονος Μπατουχάν και ο 13χρονος Μετέ με τις πληροφορίες να αναφέρυν ότι η οικογένεια κατευθυνόταν για πικ νικ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα στα Άδανα όταν ο 37χρονος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα χωρίς, όμως, να αντιληφθεί ότι την ίδια ώρα επιχειρούσε να κάνει το ίδιο και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ πριν τελικά να πέσει στο νερό.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι σοροί της Εμινέ, του Βεϊσέλ και της Μετέ εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο νερό τέσσερις ώρες μετά την πτώση του οχήματος.

Η σορός του Μπατουχάν ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα εκτός αυτοκινήτου καθώπς φέρεται να βγήκε από το όχημα αλλά πνίγηκε καθώς δεν γνώριζε κολύμπι.

turkia-oikogeneia
Η οικογένεια που ξεκληρίστηκε, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Κύπριος καταζητούμενος για συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εγκληματική οργάνωση

• Γαλλία: Παραλύει το σιδηροδρομικό δίκτυο μετά από μαζική επίθεση ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top