ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Υπηρεσία «Internet Small Business» από τη Cyta Business

Νέα Υπηρεσία «Internet Small Business» από τη Cyta Business

Για να είναι η επιχείρησή σου πάντα connected με όλα.

Μία επιχείρηση για να λειτουργήσει χρειάζεται πλάνο και χρόνο. Χρειάζεται αγάπη και ανθρώπους που την πιστεύουν. Χρειάζεται όμως και ίντερνετ. Αξιόπιστο ίντερνετ.  Γιατί χωρίς αξιόπιστο ίντερνετ καμία παραγγελία δεν θα καταφέρει να ολοκληρωθεί, κανένα ραντεβού δεν θα επιβεβαιωθεί και καμία πληρωμή δεν θα εκπληρωθεί.

Και κάπου εδώ έρχεται το «Internet Small Business» που απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυξημένες απαιτήσεις συνδεσιμότητας. Η νέα  υπηρεσία της Cyta Business, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή μας για να είναι πάντα connected με όλα όπου και αν βρίσκεται!

Πρόκειται για μία υπηρεσία που μόνο η Cyta Business προσφέρει! Τι κάνει την υπηρεσία «Internet Small Business» τόσο μοναδική; Πέραν του ότι διασφαλίζει ότι η επιχείρησή μας έχει πάντα πρόσβαση στο internet, στο email, στο cloud, στο e-shop και όλες τις online εφαρμογές της, αξιοποιώντας τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες του δικτύου Cyta Fiber που φτάνουν μέχρι και 1 Gbps και του πολυβραβευμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Cyta, διασφαλίζει και τη συνεχή πρόσβαση στο internet παρέχοντας αυτόματη εφεδρεία μέσω του δικτύου κινητής για αδιάκοπη λειτουργία!

Με την αυτόματη εναλλαγή της κίνησης από το σταθερό internet στο δίκτυο κινητής και αντίστροφα η σύνδεση παραμένει πάντα ενεργή και ασφαλής.  Η δρομολόγηση της διαδικτυακής κίνησης μέσω της κινητής τηλεφωνίας είναι δωρεάν και περιλαμβάνει απεριόριστο όγκο δεδομένων.

Στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται επίσης η μια στατική διεύθυνση IP και για τα δύο δίκτυα, ενισχύοντας τη σταθερότητα των συνδέσεων. 

Η νέα υπηρεσία «Internet Small Business»  της Cyta Business είναι η ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι πάντα connected με όλα και να προσφέρει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση στους πελάτες της!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Πήγαν σε σπίτι και απείλησαν πατέρα και γιο με αφορμή κλοπή οχήματος - Κατέληξαν με χειροπέδες τρία πρόσωπα

• Ιωάννα Τούνη: Απαντά μέσα από την πισίνα σε όσους ρωτάνε αν εργάζεται - Δείτε βίντεο



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top