Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 23χρονου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες Πέμπτη (25/07) σε υπό ανέγερση οικοδομή στη Λεμεσό.

Ο 23χρονος ο οποίος έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικοδομής στην οποία εργαζόταν μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 43χρονου, για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης του 23χρονου. Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE